Home » Kush Jemi !

Para 12 vjetësh ishte një ëndërr e bukur për t’u bërë realitet …

         Falë jush kjo ëndërr tashmë është realitet…  Një realitet që këtë vit mbush 10 vjet. Si shifër, 10-ta nuk tregon shumë… Por, tek shfletoja materialet për këtë botim, si: foto, letra, urime, mesazhe, krijime, vizatime… ndjeva diçka të veçantë…

        Rikthim prapa në vite, ripërjetim emocionesh për çdo moment të fiksuar në aparatin fotografik…  Ndjeva gëzimin e kënaqësinë e punës dhe të të qenit mësues, përjetova edhe një herë hapat e parë, buzëqeshjet e çiltra të fëmijëve, fjalët e fjalitë e para, urimet, premtimet, pasiguritë në hapat e parë të shkollës… E, edhe një herë më tepër u binda se sa shumë punë është bërë, sa shumë energji është derdhur, sa përgjegjësi e angazhim nga njëra anë, e sa shumë dashuri, kënaqësi, falenderime, mirënjohje e arritje nga ana tjetër…   Sa shumë është rritur “Vatra” jonë…

       Mirënjohje e falenderime të gjithë prindërve, tashmë miq të mi, që me besimin e këmbënguljen e tyre ndihmuan  në krijimin e “Vatrës së dijes”.

       Respekt e përulje për gjithë ekipin e Vatrës që mundësoi rritjen dhe arritjet e saj.

                                                                             

                                                                                            Me sinqeritet

                                                                                         Pranvera GJIKA

Regjistri Elektronik

“Alpha School”

 

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.