Home » Kush Jemi ! » Stafi Pedagogjik

Stafi pedagogjik i shkollës

DSC_6287 copyStafi pedagogjik i shkollës është një staf i kualifikuar, professional e bashkëpunues shumë të mirë në punën në grup.

Mësuesit e shkollës sonë janë të vetëdijshëm se çdo nxënës është një individ më vete e si i tillë ai ka mënyrën e stilin e vet të të nxënit.

Gjithashtu jemi të vetëdijshëm edhe për vështiresitë që shfaqin nxënësit kur kalojnë nga CU në CL, e do të përpiqemi që të zbusim  sa më shumë problemet dhe vështirësitë që mund të shfaqin nxënës të ndryshëm.

Ne përpiqemi t’i japim vlerë çdo nxënësi , ta evidentojmë atë duke stimuluar besimin në vetvete për të realizuar më tej qëllimin final: pavarësinë në procesin e të mësuarit.

Regjistri Elektronik

“Alpha School”

 

Shkolla jonë prej këtij viti ofron një shërbim të ri dhe ekskluziv për ju prindër. Nëpërmjet programit “Alpha School” (Regjistri elektronik online)realizuar nga “Alpha Soft sh.p.k” , tashmë të gjithë aktivitetin shkollor të studentit do të keni mundësi t’a ndiqni nga kudo që jeni,në kohë reale,nga kompjuteri apo edhe celulari juaj. Regjistri elektronik online,ështe një sistem që synon të afrojë familjen me aktivitetin shkollor dhe njëkohësisht të ofroj disa shërbime ekskluzive për shkollën që e përdor këtë sistem.Sistemi është i instaluar në server online dhe kjo garanton hyrjen 24 orë në 24 në 7 ditë të javës.Për të përdorur këtë sistem është e nevojshme vetëm kompjuteri dhe linja e internetit,gjithashtu për një mirëfunksionim të programit,si browser këshillohet “Google Chrome”.Programi është në gjuhën shqipe,i thjeshtë dhe shumë intuitiv për tu përdorur.Për të hyrë në program mjafton të klikoni në një nga zonat përkatëse si më sipër.